Heinrihs Erhards.

Apskatām 1 - 17 no 17 vārdam 'Heinrihs Erhards'

4. aprīlis vēsturē: Rakstos pirmo reizi minēts Tukums

Tālajā 1253. gada 4. aprīlī Sāmsalas un Kursas bīskaps Heinrihs un Livonijas ordeņa mestrs Eberhards Kuldīgā parakstīja Kursas dalīšanas...

«Reaton Food» aicina uz profesionāļu dienām un «Michelin Guide» godalgoto restorānu šefpavāru meistarklasēm

Laikā no 2024. gada 6-8. februārim Rīgā, starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsala norisināsies pārtikas un delikatešu eksperta Reaton Food organizētais Baltijas mēroga notikums – Profesionāļu dienas...

Latviešu pavāra pārstāvētais Dubaijas restorāns iegūst «Michelin» zvaigzni

Latvija un “Michelin”? Tie vairs nav sapņi, bet gan realitāte. Tiesa gan, vēl ne Latvijā...

Novada Garša noslēguma pasākums – prasmes, pieredze un uzvaras

Ar piesātinātām diskusijām, pavāru konkursiem un produktu kvalitātes testēšanu, Hanzas peronā Rīgā aizvadīts ikgadējais...

Restorāns «STAGE 22» iepazīstina ar vasaras terases ēdienkarti

Restorāns Stage 22 specializējas Baltijas virtuvē ar vietējo garšu elementiem, kas ļauj izzināt reģiona īpašās garšas un produktu tekstūras...

Video intervija ar Heinrihu Erhardu, «Grand Hotel Kempinski Riga» Sous - Chef

Video intervija ar Heinrihu Erhardu, 28.10.2020, «Grand Hotel Kempinski Riga» Sous - Chef

«Latvijas gada pavārs 2020» ir Heinrihs Erhards un «Latvijas gada pavārzellis 2020» ir Deniss Korotkovs (video)

«Latvijas gada pavārs 2020» ir Heinrihs Erhards un «Latvijas gada pavārzellis 2020» ir Deniss Korotkovs...

Latvijas vadošie šefpavāri aicina izbaudīt «Vakaru uz ezera»

Vakars uz ezera|Dinner on the lake ir ekskluzīvs pop-up restorāns, kas atrodas uz peldoša plosta vienā no...

Restorānā «Amber» radīts unikāls piekdienas vakara ballīšu koncepts

Viesnīcas Grand Hotel Kempinski Riga restorānā AMBER ar pavasara atnākšanu tiks atklāts moderns un...

Viedoklis: Šefpavāri bērniem novēl veselīgu pārtiku

Travelnews.lv Latvijas restorānu šefpavāriem vaicā, ko viņi novēlētu bērniem. Šogad Starptautiskā šefpavāru dienas tēma bija "Veselīgi bērni - veselīga nākotne", un, svinot...

Rūmenes Muiža piedāvā ekskluzīvu iespēju baudīt Ingas Kalnas solokoncertu un gardēžu vakariņas

Iespēja baudīt garšīgu maltīti un patīkamu atmosfēru talantīgu cilvēku sabiedrībā, daudziem...

Rīgas labākie šefpavāri Ziemas Rīgas restorānu nedēļā iedvesmos svētku maltītēm

28. novembrī, atklājot Ziemas Rīgas restorānu nedēļu, Rīgas labāko restorānu šefpavāri pagatavoja lielākos...

HE's restorāna šefpavārs Mārtiņdienas galdam piedāvā "Ozoliņu" zoss duetu

Vecrīgas restorāna HE's šefpavārs Heinrihs Erhards dalās pavārmākslas zināšanās un iesaka Mārtiņdienas...

Restorāns Cotton aicina: satiekas Tallinas un Rīgas garšas

No 2013. gada 15. marta līdz 27. aprīlim gastronomijas projektā "Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta  - Rīga"...

Satiekas Tallinas un Rīgas garšas

No 2013. gada 15. marta līdz 27.aprīlim gastronomijas projektā "Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta  - Rīga" notiks Tallinas un Rīgas kopējais...

Cotton šefpavārs un līdzīpašnieks Heinrihs Erhards maksimāli izmanto vietējos produktus

Aizvien populārāk kļūst uzturā lietot sezonas un vietējos produktus...

Restorāns Cotton iecienīts gan biznesa pusdienām, gan svētdienas "Brunch"

Iekārtojieties ērtāk un dodieties paši savā gastronomiskā ceļojumā pa Āziju, lai iepazītu...

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.15383697sec.